ВИДЕО: Кендал има бренд за текила - 10 бизниси на сестрите Кардашијан-Џенер

Кендал има бренд за текила - 10 бизниси на сестрите Кардашијан-ЏенерСите знаат за брендот за убавина на Кајли Џенер, кој ја направи речиси милијардерка, како и за брендот за облека на Ким. Но знаевте ли дека и другите сестри од кланот Кардашијан-Џенер имаат свои бизниси? Ким, Кортни, Кајли, Клои и Кендал постојано ја прошируваат нивната империја и можат да се пофалат со неколку успешни бизниси. Неодамна, Кендал Џенер сподели дека и таа ќе почне сопствени бизнис и го најави нејзиниот бренд за текила…