Норт Вест има сметка со 10 милиони - колку се богати децата од кланот Кардашијан-Џенер?Полека но сигурно, сестрите од кланот Кардашиајан-Џенер го освоија светот и денес се можеби најпознатите личности на планетата. Популарноста им помогна да лансираат и многу брендови, од кои заработија милиони. А, кога тие се толку богати, нормално е и нивните деца да имаат многу пари. Речиси веднаш откако се роди Норт Вест, Ким и Канје ѝ отвориле сметка во банка со 10 милиони долари. Истото го направиле и за другите нивните деца…