Ванеса Паради и уште 7 славни кои гордо ја покажуваат несовршената насмевкаСлавните се под огромен притисок да изгледаат совршено, но сè почесто и тие одбиваат да ги следат наметнатите стандарди за убавина. Покрај совршеното тело, од славните се очекува да имаат и беспрекорна насмевка, но голем дел од нив воопшто не се грижат за тоа. Ванеса Паради е всушност најпрепознатлива по „несовршената“ насмевка и неколкупати има изјавено дека никогаш нема да ја промени. Таа дури вели дека воопшто не ѝ е јасно зошто некои очекуваат да ги промени забите, кога оние што ги има изгледаат одлично и ѝ се допаѓаат…