Што се случувало зад камерите на реалното шоу на Кардашијанс?Помина повеќе од една деценија од првата епизода на реалното шоу на Кардашијанс, а сега се емитува последната, 20-та сезона. Ова семејство со години живее пред камерите, но сте се запрашале ли што се случувало кога биле исклучени? Знаевте ли дека Кортни Кардашијан на почетокот не сакала да биде дел од шоуто? Наводно, Кортни воопшто не сакала секој момент од нејзиниот живот да биде снимен, но очигледно успеале да ѝ го променат мислењето.