ВИДЕО: Карди Би била дел од банда - скандали од светот на шоу-бизнисот што сите ги заборавија

Карди Би била дел од банда - скандали од светот на шоу-бизнисот што сите ги заборавијаОбично кога ќе се случи некој поголем скандал со многу позната личност, со години се зборува за тоа. Но сепак, поради некоја причина, се чини дека повеќето луѓе ги заборавиле можеби најголемите скандали од светот на шоу-бизнисот. На пример, кога раперот Tekashi69 беше на судење бидејќи бил дел од банда која правела криминални дела, тој ја посочи Карди Би како еден од членовите на бандата. Пејачката ги негираше гласините, но потоа откри дека на 16-годишна возраст, сепак се дружела со членовите на бандата…