ВИДЕО: Кои се и што прават денес децата на Камила, сопругата на принцот Чарлс?

Кои се и што прават денес децата на Камила, сопругата на принцот Чарлс?Принцот Чарлс и Камила имаат долга историја, но стапија во брак дури во 2005-та година. Пред Камила да стане дел од кралското семејство, таа имала нормален живот, како сопруга и мајка на две деца. Камила го роди првото дете, Томас, во 1974-та, кратко по венчавката со нејзиниот прв сопруг Ендру. Околу четири години подоцна, Камила и Ендру добија уште едно дете – ќерката Лора. Иако Камила е блиска со своите деца, факт е дека јавноста ретко слуша за нив. Па, каде се и што прават денес Томас и Лора? Погледнете го видеото и дознајте.