ВИДЕО: Бритни Спирс и уште 9 славни кои безуспешно пробаа да ја сменат кариерата

Бритни Спирс и уште 9 славни кои безуспешно пробаа да ја сменат кариератаГолем број музичари пробуваат да започнат актерска кариера, а важи и обратното. Некои, пак, се обидуваат да изградат кариера во сосема друга област, понастрана од забавната индустрија. Иако на некои им успева ова, факт е дека голем дел од нив се соочуваат со неуспех. На пример, Бритни Спирс ја имаше главната улога во романтичната комедија Crossroads, но филмот се соочи со толку лоши критики и толку ниски оценки, што пејачката речиси целосно се откажа од идејата да стане актерка…