ВИДЕО: Каде „исчезнаа“ близначките Олсен и зошто ретко слушаме за нив?

Каде „исчезнаа“ близначките Олсен и зошто ретко слушаме за нив?Сите знаеме кои се Мери Кејт и Ешли Олсен. Двете близначки се прославија уште во детството, со хит-серијата Full House. Но, иако сите им предвидуваа блескава актерска кариера, се чини дека тие исчезнаа од светот на шоу-бизнисот. Додека нивната сестра Елизабет Олсен го освојува Холивуд, особено со филмовите на Марвел, Мери Кејт и Ешли се држат понастрана од окото на јавноста. Во ова видео можете да дознаете што се случи со близначките после популарната серија и со што се занимаваат денес.