Не сите сакаат луксузни модели - Какви автомобили возат најпознатите милијардери?Кога имате милијарда долари во банка, можете да си ги купите сите автомобили за коишто сте сонувале. Па, не е ни чудно што милијардерите имаат цела колекција автомобили, која неретко ја сочинуваат најлуксузните модели достапни на пазарот. Но, изгледа не сите се заинтересирани за вакви автомобили. На пример, иако Марк Цукерберг може да се пофали со неколку спортски модели што ги посакуваат сите, неговиот омилен автомобил е Volkswagen Golf. Погледнете го видеото и дознајте какви автомобили возат најпознатите милијардери.