10-те најголеми скандали кои Кардашијанс сакаат да ги заборавимеНавистина постојат безброј скандали поврзани со кланот Кардашијан-Џенер, а некогаш се чини дека токму тоа ги направи популарни. На пример, Кајли Џенер почна да привлекува многу повеќе внимание од претходно откако почна да користи филери на усните. Факт е дека денес филерите се сосема нормална работа и ги користат многу луѓе, но Кајли упорно тврдеше дека не направила никакви корекции, и покрај тоа што разликата беше повеќе од очигледна. Погледнете го видеото и дознајте кои се другите скандали кои Кардашијанс сакаат да ги заборавиме.