ВИДЕО: Том Круз и уште 7 ѕвезди кои ги „откачија“ нивните партнери бидејќи повеќе не беа славни

Том Круз и уште 7 ѕвезди кои ги „откачија“ нивните партнери бидејќи повеќе не беа славниЈасно е дека повеќето славни почнуваат врски со други познати личности. Но знаевте ли дека неретко се случувало едниот буквално да го „откачи“ другиот, само затоа што повеќе не бил славен? Одличен пример за ова се Том Круз и неговата поранешна партнерка Мими Роџерс. Во 1980-тите Мими беше доста активна холивудска актерка, а во периодот кога ја почнаа врската со Том Круз, тој стануваше многу, многу популарен. Со текот на времето, славата на Том ја засени онаа на Мими, па актерот се раздели од неа…