ВИДЕО: Џони Деп и Анџелина Џоли - филмски бакнежи кои им предизвикале проблеми на актерите во приватниот живот

Џони Деп и Анџелина Џоли - филмски бакнежи кои им предизвикале проблеми на актерите во приватниот животСцените со бакнување не се ништо ново во холивудските филмови и актерите се свесни дека одвреме-навреме мораат да ги снимаат. Сепак, некои филмски бакнежи им предизвикале многу проблеми на актерите во приватниот живот. Без разлика дали станува збор за љубоморен партнер или нешто сосема друго, голем број актери се нашле во навистина неповолна ситуација поради сцените со бакнување. Во филмот The Tourist, Џони Деп и Анџелина Џоли глумат пар, а тој период Деп беше во врска со Ванеса Паради. Кога Ванеса дознала дека актерот ќе треба да сними „жешка“ сцена со Џоли, според некои извори, го молела Деп да се откаже од улогата…