ВИДЕО: Зошто некои експерти сметаат дека бракот на Меган Маркл и Хари нема да трае долго?

Зошто некои експерти сметаат дека бракот на Меган Маркл и Хари нема да трае долго?Јавноста будно го следи животот на Хари и Меган Маркл уште кога беа само пар, а сите знаеме за речиси секој важен миг од нивните животи. Низ годините парот доби многу нови обожаватели, но и многу луѓе почнаа да ги мразат, особено откако си заминаа од кралското семејство. Интервјуто со Опра, пак, само ги заостри критиките од јавноста насочени кон Меган и Хари. Иако голем број експерти за кралското семејство ги сакаат Меган и Хари и сметаат дека ја донеле вистинската одлука, постојат и оние кои се убедени дека е само прашање на време кога ќе се разделат. Според еден експерт, Меган „не живее во реалноста“, а ова сигурно ќе биде една од причините за нивната разделба…