ВИДЕО: Мараја Кери ги фрлила личните работи на нејзиното момче - најтоксичните врски на славните

Мараја Кери ги фрлила личните работи на нејзиното момче - најтоксичните врски на славнитеТоксичните врски можат да нанесат огромна штета на нечиј живот, а ни славните не се имуни на нив. Можеби најпознатата ваква врска е онаа на Крис Браун и Ријана, која, за жал, заврши брутално. Додека беа заедно, познатиот пејач физички ја нападна Ријана, а целата јавност се згрози кога ги виде фотографиите од нејзиното лице. И Мараја Кери се нашла во ваква врска, но овојпат таа била токсичниот партнер. За познатата пејачка постојат многу гласини дека е ужасна личност во приватниот живот, а тоа го докажува и односот со нејзиното поранешно момче. Наводно, Мараја не само што го понижувала, туку и неколкупати ги фрлила неговите лични работи…