ВИДЕО: Наоми Кемпбел, Клаудија Шифер - супермодели кои сосема случајно станале славни

Наоми Кемпбел, Клаудија Шифер - супермодели кои сосема случајно станале славниСите сме слушнале за Наоми Кемпбел, Клаудија Шифер или Кејт Мос, но знаете ли како овие жени станаа светски славни? Она што е интересно за нив, но и бројни други познати модели, е тоа што тие воопшто не планирале, ниту имале желба да бидат славни. На пример, Наоми има изјавено дека никогаш во животот не правела план за нејзината кариера, туку едноставно ѝ се насмевнала среќата. Всушност, во тинејџерските години Наоми не планирала да стане модел и има изјавено дека тој период негувала „готски“ стил и постојано носела црна облека…