ВИДЕО: Кои се поранешните девојки на принцот Хари и што прават денес?

Кои се поранешните девојки на принцот Хари и што прават денес?Пред да ја запознае Меган Маркл, принцот Хари имаше доста бурен љубовен живот. Иако денес Меган тврди дека Хари е посветен и грижлив сопруг и татко, во младоста принцот неретко привлекуваше внимание со многуте забави, а и беше поврзуван со многу девојки. За некои од нив беше сигурно дека се во сериозна врска со Хари, а за повеќето слушавме само шпекулации. За дел од нив е познато дека не можеле да го поднесат целото внимание што го добива Хари поради неговото кралско потекло, а за останатите можеме само да претпоставуваме што и како се случило. Погледнете го видеото и дознајте кои се поранешните девојки на Хари и што прават денес.