ВИДЕО: 21-годишната Македонка Драгана Јорданова со одличен кавер на „Drivers License“ од Оливија Родриго

21-годишната Македонка Драгана Јорданова со одличен кавер на „Drivers License“ од Оливија РодригоДрагана Јорданова е 21-годишна девојка од Кочани со неверојатен талент за пеење. Таа снима кавери на популарни странски песни, а неодамна објави ново видео од нејзината изведба на „Drivers License“ од младата пејачка Оливија Родриго. А, штом ќе го слушнете новиот кавер, и самиот ќе се уверите во нејзиниот талент. Уживајте!