ВИДЕО: Ники Минаж и уште 9 славни личности кои другите ѕвезди ги избегнуваат

Ники Минаж и уште 9 славни личности кои другите ѕвезди ги избегнуваатКако „обичните“ луѓе, и славните се далеку од совршени и си имаат бројни мани и недостатоци. За некои од нив, пак, постојат и гласини дека се многу неучтиви, па дури и разгалени, па не е ни чудно што другите ѕвезди се обидуваат да се држат понастрана од нив. Од Амбер Херд и Аријана Гранде, па сè до Ники Минаж, погледнете кои се славните личности кои другите ѕвезди ги избегнуваат.