ВИДЕО: Фризурата на Џенифер Анистон во „Пријатели“ и уште 9 трендови што ги засаквме поради славните личности

Фризурата на Џенифер Анистон во „Пријатели“ и уште 9 трендови што ги засаквме поради славните личностиДенес постојат илјадници инфлуенсери кои ги диктираат најпопуларните модни трендови, но голем дел од трендовите ги засакуваме и поради славните. Пред ерата на Инстаграм, „Пријатели“ беше една од најпопуларните серии во етер, а стилот на Рејчел, ликот на Џенифер Анистон, беше инспирација за многу девојки и жени. Но знаевте ли дека тој период, фризурата на Рејчел беше толку популарна, што дури и ја нарекуваа така – фризура на Рејчел? Погледнете кои други трендови ги засакавме благодарение на славните личности.