ВИДЕО: Меган Фокс и Машин Ган Кели - врски на славните за кои некои фанови мислат дека се лага за публицитет

Меган Фокс и Машин Ган Кели - врски на славните за кои некои фанови мислат дека се лага за публицитетНе е ништо ново дека некои славни личности лажираат цела врска, само за да привлечат повеќе внимание. Без разлика дали станува збор за актери кои работат на ист филм, па сакаат подобро да го промовираат, или други славни кои сметаат дека им треба повеќе внимание, за многу познати парови подоцна се дознало дека ја лажирале својата врска. Меган Фокс и Машин Ган Кели моментално се еден од најактуелните славни парови, но многу фанови се убедени дека нивната врска е лага. Повеќето од нив сметаат дека на Меган ѝ требало нешто што повторно ќе го сврти вниманието кон неа, па затоа и го прави тоа. На други не им е јасно зошто и двајцата упорно се обидуваа да ја убедат јавноста дека се толку многу вљубени, па ова ги тера да мислат дека станува збор за лага...