ВИДЕО: Васил Гарванлиев ја имаше првата евровизиска проба на сцената во Ротердам

Васил Гарванлиев ја имаше првата евровизиска проба на сцената во РотердамНашиот годинешен претставник, Васил Гарванлиев, денес ја имаше првата проба за настапот на Евровизија 2021. Тој ќе ја претстави нашата земја со песната Here I stand,  на денешната проба тој „грми“ на сцената.