ВИДЕО: Луксузни патувања, скапи подароци - како изгледа животот на личните асистенти на Кајли Џенер?

Луксузни патувања, скапи подароци - како изгледа животот на личните асистенти на Кајли Џенер?Речиси и да нема познатата и богата личност која не најмува лични асистенти и за семејството Кардашијан-Џенер е добро познат факт дека најмуваат луѓе и за наједноставните секојдневни обврски. А, изгледа дека Кајли Џенер најдобро ги третира нејзините лични асистенти, но веројатно тие имаат и најмногу работа. Од одбирање облека, па сè до организирање на натрупаниот распоред на Кајли, нејзините лични асистенти имаат полни раце работа. Но сепак, оние кои работеле за Кајли велат дека младата богаташка се однесува одлично со нив. Погледнете го видеото и дознајте како изгледа животот на личните асистенти на Кајли Џенер.