ВИДЕО: Најконтроверзните модни комбинации на Ким Кардашијан

Најконтроверзните модни комбинации на Ким КардашијанИако денес некои ја сметаат за модна икона, низ годините Ким Кардашијан имала премногу модни утки. За Ким е и добро познато дека не се плаши да покаже повеќе кожа кога се појавува на некој јавен настан. Всушност, многу нејзини комбинации предизвикале лавина негативни коментари и биле нарекувани невкусни и непристојни. Па, погледнете кои се најконтроверзните модни комбинации на Ким Кардашијан.