ВИДЕО: Што мисли Алекс Родригез за романтичното патување на Џеј Ло и Бен Афлек?

Што мисли Алекс Родригез за романтичното патување на Џеј Ло и Бен Афлек?Не помина ни цел месец откако Џеј Ло и Алекс Родригез изјавија дека се разделуваат, а познатата пејачка изгледа веќе нашла нова љубов – нејзиниот поранешен вереник Бен Афлек. Бен и Џеј Ло беа верени пред речиси две децении, а сè повеќе се шушка дека ја обновиле врската. Фановите се прашуваа дали можеби Џеј Ло ќе ѝ се врати на старата љубов по раскинувањето со Алекс, а романтичното патување со Бен од пред некој ден само го потврди ова. Но што има да каже Алекс за новата врска на Џеј Ло? Погледнете го видеото и дознајте.