ВИДЕО: Када во форма на нејзиното тело, генетски модифицирани рози - раскошниот живот на Опра Винфри

Када во форма на нејзиното тело, генетски модифицирани рози - раскошниот живот на Опра ВинфриОпра Винфри е една од најуспешните личности во светот на шоу-бизнисот и една од малкуте жени кои сами го стекнале статусот милијардер. А, нејзиниот живот е многу пораскошен од она што можеме да си го замислиме. Како и повеќето богати, и Опра има неколку огромни куќи, приватен авион и дизајнерска облека, но знаевте ли дека таа има и када направена во форма на нејзиното тело? Опра е и „кума“ на популарен брод за крстарење, а наводно имала порачано и генетски модифицирани рози, „дизајнирани“ по нејзин вкус…