Мараја Кери и уште 9 славни кои си ја уништија кариерата на доделувањата на престижни наградиНа доделувањата на престижните награди како Греми, Оскари и слично присуствуваат некои од најголемите имиња во забавната индустрија. Ова значи дека овие настани ги следат милиони луѓе ширум целиот свет, па славните треба да бидат особено внимателни со нивните зборови и постапки. Но, некогаш и тие прават грешки кои можат да ги чинат многу. На пример, во 2010-та Мараја Кери доби награда на филмскиот фестивал Palm Springs за улогата во Precious, но штом се качи на бината, стана јасно дека испила некоја чашка повеќе…