ВИДЕО: Бурни разводи, морничави гласини за неговата црква - лошата страна на Том Круз што сите ја игнорираат

Бурни разводи, морничави гласини за неговата црква - лошата страна на Том Круз што сите ја игнорираатСо години Том Круз владее на големото филмско платно, а иако има скоро 60 години, актерот не планира наскоро да запре. Том е еден од најдобрите холивудски актери, се има појавено во некои од најголемите филмски остварувања во историјата на Холивуд, а во текот на кариерата се закити и со бројни награди. Но сепак, без разлика колку е добар во својата професија, постојат некои морничави работи за Том Круз што сите ги игнорираат. Досега Том Круз бил трипати во брак, а секој од нив завршил доста бурно. Иако актерот се обидува да ја зачува својата приватност, многумина се убедени дека можеби во сите три разводи, најголема улога имала неговата црква, односно Скиентолошката црква…