ВИДЕО: Будење во 2 наутро, вежбање пред изгрејсонце - најчудните дневни рутини на славните

Будење во 2 наутро, вежбање пред изгрејсонце - најчудните дневни рутини на славнитеСите ние си имаме некаква дневна рутина што ја следиме скоро секојдневно. Истото важи и за славните, но рутините на некои од нив навистина ќе ве зачудат. На пример, знаевте ли дека на Марк Волберг, денот му почнува пред 3 часот наутро? Мишел Обама, пак, секое утро се буди во 4:30 часот…