ВИДЕО: Меган Фокс, Гал Гадот - како изгледаат најубавите актерки без грам шминка?

Меган Фокс, Гал Гадот - како изгледаат најубавите актерки без грам шминка?Луѓето што ги гледаме на телевизија, во филмови и на насловни страници изгледаат многу поразлично од луѓето што ги гледаме секојдневно. Но, причината за ова не е бидејќи се навистина такви, туку поради целиот тим стилисти и, се разбира, шминката. Факт е дека шминката може да направи драстична разлика во нашиот изглед, а славните знаат како да го искористат тоа. Па, како изгледаат некои најпознатите и најубавите актерки без грам шминка? Погледнете го видеото и дознајте.