ВИДЕО: Ријана и Тревис Скот - љубовни авантури на славните за кои сигурно не знаевте

Ријана и Тревис Скот - љубовни авантури на славните за кои сигурно не знаевтеИако се светски познати, славните мошне често успеваат да ги скријат нивните љубовни врски, барем на извесен период. Кога се во посериозна врска, кога-тогаш целата јавност ќе дознае. Но, кога станува збор само за кратка авантура, тешко дека некогаш ќе слушнеме за тоа. Сепак, некогаш и љубовните авантури на славните не се тајна. Знаевте ли дека пред околу шест години, Ријана и Тревис Скот, бившиот на Кајли Џенер, имале кратка авантура? Погледнете го видеото и дознајте нешто повеќе за „тајните“ љубовни авантури на славните.