ВИДЕО: Амбер Херд и уште 9 славни личности кои беа уапсени пред очите на јавноста

Амбер Херд и уште 9 славни личности кои беа уапсени пред очите на јавностаНикој не сака да биде уапсен, уште помалку ако околу него има толпа луѓе кои ќе го видат сето тоа. Ако ние, „обичните“ луѓе се најдеме во таква ситуација, другите нема ни да го памтат тој настан. Но, кога некоја славна личност е уапсена пред очите на јавноста, не само што ќе се зборува за тоа, туку најверојатно ќе видиме и фотки и видеа од самиот настан. Во 2009 година Амбер Херд беше уапсена среде аеродром, по караница со нејзината тогашна партнерка. Наводно, Амбер ја грабнала другата девојка за рака и ја удрила, по што интервенирала и полицијата…