ВИДЕО: Бритни Спирс и Џејсон Александер - 10 славни парови кои не издржаа ни 6 месеци во брак

Бритни Спирс и Џејсон Александер - 10 славни парови кои не издржаа ни 6 месеци во бракВеќе е норма познатите личности да имаат два, па и повеќе пропаднати бракови, но обично издржуваат барем две години со нивните партнери. Но за некои славни, дури и кога биле во врска неколку години, штом ќе се венчаат, нештата тргнуваат на лошо, па се разделуваат за само неколку месеци. Некогаш, пак, славните стапуваат во брак „импулсивно“, и нивниот брак не трае ни еден месец. Како бракот на Бритни Спирс и Џејсон Александер. Бритни и Џејсон беа во брак цели 50 часа, пред да одлучат да се разведат…