ВИДЕО: Дру Баримор и уште 9 славни личности кои пораснале во токсични семејства

Дру Баримор и уште 9 славни личности кои пораснале во токсични семејстваРодителите имаат огромно влијание врз децата, но не секој има среќа да се роди во среќно семејство. Иако можеби денес ни изгледаат среќно и исполнето, и голем број славни пораснале во токсични семејства, а ова дефинтивно имало негативно влијание врз нивниот живот. Дру Баримор ја почна кариерата уште во детските години, а тој период и двајцата нејзини родители имале сериозни проблеми со зависност. Поради притисокот од славата и токсичната семејна средина, Дру има изјавено дека првпат се опила на само 9 години. Потоа актерката, исто како нејзините родителите, имаше сериозни проблеми со алкохол и наркотици, и тоа уште пред да стане полнолетна…