ВИДЕО: Ланчиња со крв, провокативни фотографии - чудната врска на Меган Фокс и Машин Ган Кели

Ланчиња со крв, провокативни фотографии - чудната врска на Меган Фокс и Машин Ган КелиСме виделе доста чудни парови во Холивуд, но малку од нив можат да се споредат со Меган Фокс и Машин Ган Кели. Тие се запознаа на сетот на Midnight in the Switchgrass, ја почнаа врската уште пред Меган да се раздели од тогашниот сопруг, а цела година не престануваат да ја изненадуваат јавноста. Од бизарни провокативни фотографии, па сè до ланчиња со крв, погледнете ја чудната страна на врската на Меган Фокс и Машин Ган Кели.