Хју Хефнер и неговите сопруги - 10 славни парови со огромна возрасна разликаИзгледа славните личности не обрнуваат многу внимание на возраста на нивните партнери, па доста често гледаме парови со огромна возрасна разлика. Еден од најпопуларните вакви парови се дефинитивно Кетрин Зета Џонс и Мајкл Даглас, кои се заедно цели две децении. 76-годишниот актер и 51-годишната актерка се венча во 2000 година, а уште тогаш на јавноста ѝ беше чудна нивната голема возрасна разлика. Всушност, скоро сите предвидуваа дека кога-тогаш, тие ќе се разделат…