ВИДЕО: 10 кралски правила кои децата на Меган и Хари не мора да ги следат

10 кралски правила кои децата на Меган и Хари не мора да ги следатНеодамна Меган и Хари станаа родители по вторпат, а изгледа нивните деца ќе имаат многу поедноставен живот од другите членови на кралското семејство. Бидејќи тие се откажаа од нивните кралски должности, веќе не се толку обврзани да ги следат сите правила на кралското семејство. Ова важи и за нивните деца. Па така, додека ќерката на Вилијам и Кејт ќе мора внимателно да го избира секое парче облека, Лилибет, ќерката на Меган и Хари, ќе има слобода да носи што и да посака. Погледнете го видеото и дознајте кои се другите правила што децата на младиот пар нема потреба да ги следат.