ВИДЕО: All I Wanna Know: Нов сингл на Борис Цветановски, познат како Ris Flower, снимен во живо во Универзална

All I Wanna Know: Нов сингл на Борис Цветановски, познат како Ris Flower, снимен во живо во УниверзалнаБорис Цветановски, попознат за јавноста како Ris Flower, објави нов сингл насловен All I Wanna Know, заедно со музички спот снимен во Универзална Сала. Она што ја прави пената уникатна е фактот дека е снимена во живо, како дел од проектот Ris Flower – Live Power Session. Наскоро можеме да очекуваме и уште неколку песни во склоп на овој проект.