ВИДЕО: Откажана свршувачка, љубовни драми - чудни детали за новата врска на Џеј Ло и Бен Афлек

Откажана свршувачка, љубовни драми - чудни детали за новата врска на Џеј Ло и Бен АфлекПо цели 17 години, Џеј Ло и Бен Афлек ѝ дадоа втора шанса на врската, но многу фанови се зачудени од целата ситуација. Некои мислат дека премногу брзаат, а некои се убедени дека целта и на двајцата им е само да привлечат повеќе внимание. Откако се разделија пред речиси две децении, Бен Афлек имаше неколку бурни врски, па дури и ја изневери сопругата. Џеј Ло, пак, ја раскина свршувачката со Алекс пред само неколку недели и на фановите им е чудно како толку брзо почна нова врска…