ВИДЕО: Слушнете го новиот сингл на Лила Филиповска и Филип Пешевски - „Тешко мене со тебе“

Слушнете го новиот сингл на Лила Филиповска и Филип Пешевски - „Тешко мене со тебе“Новиот сингл на Лила Филиповска е насловен „Тешко мене со тебе“, а е направен во соработка со младиот пејач Филип Пешевски. Музиката и текстот се дело на Филип, а за песната е снимен и забавен видео спот под режисерската палка на Бане Поповиќ.