ВИДЕО: Доналд и Меланија Трамп - Познати парови кои спијат во различни соби

Доналд и Меланија Трамп - Познати парови кои спијат во различни собиОбично паровите кои живеат заедно и спијат заедно, но ова правило не важи за сите. Некогаш се случува дури и оние кои се во среќна врска или брак да одлучат да спијат одвоено од своите партнери. Причини за ова има безброј – од удобност, па сè до ’рчењето на едниот од партнерите. И во светот на славните неретко паровите спијат во различни соби, од најразлични причини како, на пример, Доналд и Меланија Трамп…