ВИДЕО: Џастин Бибер, Џо Џонас - 10 славни личности кои се вљубија во нивните фанови

Џастин Бибер, Џо Џонас - 10 славни личности кои се вљубија во нивните фановиОбично познатите луѓе се дружат со други познати луѓе, а и кога станува збор за врски, најчесто се вљубуваат во други ѕвезди. Сепак, одвреме-навреме славните „паѓаат“ на шармот на нивните фанови и почнуваат врска со нив. Иако дел од овие врски не траеле долго, некои се претвориле и во среќни бракови. Од Џастин Бибер и Џо Џонас, па сè до Ен Хатавеј, погледнете кои славни личности се вљубија во нивните фанови.