ВИДЕО: 12 познати личности кои биле застрелани со оружје и преживеале

12 познати личности кои биле застрелани со оружје и преживеалеЗа жал, и во модерно време насилството сè уште е сеприсутно, а во некои краеви од светот нападите со огнено оружје се секојдневие. Никој не би сакал да се најде во таква ситуација, но на некои луѓе им се случува токму тоа. А, и голем број славни биле жртви на вакви напади. Дел од нив биле и застрелани, но за среќа преживеале. Знаевте ли дека познатиот рапер 50 Cent бил застрелан дури 9 пати? Раперот ја сподели приказната на интервју со Опра и откри дека до денес, никој не знае кој бил напаѓачот.