ВИДЕО: Хајди Клум и Том Каулиц - славни парови кои имаат огромна возрасна разлика

Хајди Клум и Том Каулиц - славни парови кои имаат огромна возрасна разликаИзгледа годините не значат ништо во светот на славните, па доста често гледаме парови со огромна возрасна разлика. Парот што можеби најмногу ја изненади јавноста со разликата во годините се Хајди Клум и Том Каулиц. Познатиот супермодел има 48 години, додека нејзиниот сакан, Том, има само 31. Но, ова очигледно не претставува никаков проблем за нив, бидејќи Хајди изгледа повљубено и посреќно од кога било...