ВИДЕО: Три бракови и пет свршувачки - бурниот љубовен живот на Џеј Ло

Три бракови и пет свршувачки - бурниот љубовен живот на Џеј ЛоЏеј Ло и Бен Афлек се најактуелниот пар, но многумина сметаат дека пејачката пребрзо најде утеха во прегратките на друг маж. Само неколку недели откако Џеј Ло и Алекс изјавија дека се разделуваат, пејачката беше забележана со Бен Афлек. А, изгледа таа постојно има некој во нејзиниот живот. Досега Џеј Ло има три неуспешни бракови и дури пет свршувачки...