ВИДЕО: Џастин Тимберлејк ја „оцрни“ во негова песна - 10 ѕвезди кои ѝ должат извинување на Бритни Спирс

Џастин Тимберлејк ја „оцрни“ во негова песна - 10 ѕвезди кои ѝ должат извинување на Бритни СпирсПо потресното сведочење на Бритни Спирс, многу познати личности јавно ја поддржаа пејачката, но за некои од нив фановите велат дека се дволични токму поради тоа. Џастин Тимберлејк, поранешното момче на Бритни, беше меѓу првите кој се огласи за целата ситуација, но фановите веднаш изреагираа дека и тој има удел во нејзината „пропаст“. Имено, откако се разделија, Џастин зборуваше сè и сешто за Бритни, ја „оцрнуваше“ во медиумите, а на крај ѝ посвети и песна - Cry Me A River. Во спотот, пак, се појавува девојка која премногу наликува на Бритни...