ВИДЕО: Киднапирање моќни луѓе и уште 9 луди и морничави работи што ги направил Пабло Ескобар

Киднапирање моќни луѓе и уште 9 луди и морничави работи што ги направил Пабло ЕскобарГодини по неговата смрт, Пабло Ескобар уште е еден од најозлогласените криминалци на сите времиња. Покрај нелегално стекнатите пари со продавање дрога, тој е одговорен за смртта на илјадници луѓе. Всушност уште никој не знае колку точно луѓе умреле поради Ескобар. Познатиот наркобос киднапираше моќни и богати луѓе, бомбардираше многу места, па дури и сруши цел авион полн патници. Погледнете го видеото и дознајте за најлудите и најморничавите работи што ги направил Ескобар.