Што мисли за Бритни Спирс, дали ѝ годи целото внимание - Дуа Липа одговара прашања на детектор за лагиДуа Липа е една од најголемите музички ѕвезди во светот, па сигурно ве интересираат барем дел од работите што сака да ги скрие од јавноста. Како дел од интервју со Vanity Fair, младата пејачка се согласила да одговара прашања на детектор за лаги, а сега можете и да го погледнете видеото од тој настан. Дали ѝ годи што е во центарот на вниманието, што мисли за Бритни Спирс и нејзините Инстаграм објави, дали му ѕвонела на некој бидејќи била пијана и осамена – погледнете го видеото и дознајте ги искрените одговори на Дуа.