ВИДЕО: Кајли Џенер и уште 9 славни жени кои успешно ја скрија бременоста од јавноста

Кајли Џенер и уште 9 славни жени кои успешно ја скрија бременоста од јавностаСлавните се луѓе кои живеат под будното око на јавноста и ретко кога успеваат да скријат нешто. Па, навистина е чудно што некои познати жени успешно криеја цела бременост. Најдобриот пример за ова е Кајли Џенер. Младата богаташка цели девет месеци успеа да ја скрие бременоста, а соопшти дека е мајка извесен период откако се породи, и тоа со видео на Јутуб…