ВИДЕО: Вознемирувачки Инстаграм објави на Бритни Спирс што ги загрижија фановите

Вознемирувачки Инстаграм објави на Бритни Спирс што ги загрижија фановитеДолго пред Бритни да сподели низ што всушност минувала изминатава деценија, фановите беа убедени дека нешто не е во ред, најмногу поради нејзините Инстаграм објави. Покрај видеата со танцување, одвреме-навреме пејачката прави видеа каде што одговара на прашања од фановите, а повеќето од нив коментираат дека изгледа премногу нервозно. Во овие видеа Бритни навистина зборува многу брзо и, како што велат некои, изгледа дури и исплашено. Но ова не се највознемирувачките објави што ги споделила Бритни на Инстаграм. Постојат уште неколку кои навистина ги загрижија фановите…