ВИДЕО: Оливија Вајлд (37) и Хари Стајлс (27) - најчудните парови во светот на славните

Оливија Вајлд (37) и Хари Стајлс (27) - најчудните парови во светот на славнитеХари Стајлс и Оливија Вајлд привлекуваат многу внимание уште од мигот кога се потврди дека се пар, а многу фанови се зачудени од овој спој. На некои им е чудна нивната возрасна разлика - Оливија има 37, а Хари има 27 години. Некои, пак, се убедени дека тие воопшто не се заедно и нивната врска е само маркетиншки трик за филмот на којшто работат моментално.